Élő közvetítések a mobilunkon

Számtalanszor leírtuk már, mekkora kényelemhez vezetett az online sportfogadás élre törése. Dióhéjban csak annyi: Nem kell hosszasan sorban állni, nem kell megvárni, hogy a lottózóba kihelyezett egyetlen tollra lecsaphassunk (igen, a mai napig fájó élmény, hogy tíz percet kellett várnom, hogy kitölthessek egy szelvényt), ha van egy bankszámlánk és mellette egy számítógépünk, akár otthonról, kényelmesen is fogadhatunk. Az okostelefonok és táblagépek korában már sem a lottózóban, sem otthon nem kell jelen lennünk, bárhová is szólítson bennünket a kötelesség, nem kell lemondanunk a fogadás öröméről.

foci mobilon live

Egyszer történt, hogy egy hosszú utazásom alatt rettenetesen unatkoztam. Mit tehet ilyenkor egy sportszerető ember? Megnézi, milyen meccsek mennek épp és mire tud fogadni. Nem kellett sokat keresgélnem, hiszen a fogadóirodák mobilról is elérhetőek, több applikáció is készült hozzájuk, de a legtöbbet böngészőből indíthatjuk. Szóval élő meccsek egész sora ment az én utazásom alatt, így adta magát a feladat: Fogadjunk valamire. Mivel számomra a puszta statisztika nem elég, örömmel láttam, hogy a mobilomon keresztül is tudom követni élőben az eseményeket, így hamar elröppent az a két és fél óra, ráadásul még pénzt is nyertem.

Kényelmi szempontból ez egy óriási előny a fogadók számára, hogy szó szerint BÁRHOL fogadhatunk és ez már nem csak egy bizonyos réteg kiváltsága, hiszen az olyan átlagemberek is elérhetik ezt, mint én.

És hogyan is zajlik az app telepítése?

A fogadóirodák hivatalos oldalán tölthető le az adott iroda alkalmazása. Fontos, hogy más, külső forrásból ne telepítsünk semmit a telefonunkra vagy táblagépünkre, mert az mindenféle baj forrása lehet, csak és kizárólag a hivatalos oldalakról töltsük le ezeket.

Funkciójukat tekintve semmivel sem tudnak ezek az applikációk kevesebbet, mintha számítógépen keresztül, a böngészőbe pötyögnénk be a kedvenc honlapunk címét. Az appok letöltése pedig természetesen ingyenes.

Biztos sokat lehetne arról vitatkozni, hogy a teljes képet tekintve melyek a legjobbak, én ilyesfajta vitába sosem megyek bele, hiszen ahány felhasználó, annyi kedvenc és ez így is van jól. Számomra három dolog fontos: A kínálat mértéke, a cash out és a live streaming.

Mint említettem az appok semmivel sem tudnak kevesebbet, de a mobilitás és az ezzel járó szabadság óriási előnye lehet egy sportfogadónak.

Bet365

Kicsit úgy érzem, elfogult vagyok az oldallal kapcsolatban, de nem tehetek róla, egyszerűen az ő alkalmazásuk vált be a legjobban, köszönhetően többek között annak, hogy rettenetesen átlátható és a fenti három feltételem is teljesül. Rengeteg élő közvetítés közül választhatunk és az appnak köszönhetően ezt akár utazás közben is élvezhetjük. A Bet365 az egyetlen iroda, ahol bevezették az automatikus cash outot, melynek előnyeit az élő közvetítések alatt remekül tudunk kamatoztatni.

BetFair

betfair

A BetFair két alkalmazással is rendelkezik, ezért is kerültek be ebbe a listába. Az egyik alkalmazás a hagyományos sportfogadás „híve”, így a fogadóiroda által meghatározott oddsokon fogadhatunk, míg a másik egy olyan alkalmazás, amelyen a többi játékos ellen fogadhatunk. És ami a lényeg: Elérhető mindkét alkalmazáson keresztül a live streaming.

Unibet

unibet

Az Unibet alkalmazása is a honlapjukon keresztül érhető el iOS és Android rendszerű telefonokra is és nem kell bivalyerős masina hozzá, hogy gond nélkül nézhessük kedvenc meccseinket a telefonunkon vagy tabletünkön keresztül.

Azért ezeket az oldalakat emeltem ki, mert számomra ezek váltak be a legjobban, a fenti három feltétel itt valósult meg a legjobban. Az már csak hab a tortán, hogy üdvözlő bónuszaik, lojalitási akcióik is igencsak csábítóak lehetnek a felhasználók számra.

Látható tehát, hogy az irodák próbálnak a felhasználók kedvében járni, hiszen ezek az applikációk a mi érdekünkben születtek, teljes értékűek és letöltésük is ingyenes. Azoknak ajánlom az appok használatát, akik valamilyen okból kifolyólag csak a telefonjukat hívhatják segítségül, ha fogadni vagy meccset nézni támad kedvük.