Élő közvetítés a fogadóirodák oldalain

Az online fogadás népszerűségének robbanásszerű növekedése nem újdonság senkinek sem. Hiszen mindenki tudja, elég egy telefon, egy számítógép és máris fogadhatunk olyan eseményekre is, amikről korábban talán nem is hallottunk. De mi van abban az esetben, ha követni is szeretnénk az általunk megfogadott eseményt vagy eseményeket? A TV-ben nem tudnak minden meccset közvetíteni, ha mégis, akkor az asszonyt vagy a gyereket kell elkergetnünk a TV előtt, ha pedig egy kocsmára vetemednénk, nos… Annak is megvan az előnye, de a hátránya is.

Ha szeretnénk megoldást találni erre a helyzetre, elég lesz elolvasni ezt a cikket és aztán felkeresni pár irodát. Ezek az irodák ugyanis rengeteg meccset, rengeteg eseményt közvetítenek nekünk élőben, ezáltal pedig egyrészt nagyobb fogadási élményt biztosítanak számunkra, másrészt nagy segítség lehet, ha élőben fogadunk. Hogy miért? Néha a statisztika nem elég. Néha a statisztika félrevezethet bennünket, ami rossz fogadásokat szül és ezért pénzt veszítünk. Mindenki jobban fel tudja mérni egy élő fogadás alatt a lehetőségeit, rengeteg minden leolvasható egy mérkőzésről, amihez a puszta statisztika kevés.

foci elo kozvetites

És hogy ezek milyen események? Gyakorlatilag végtelen a lehetőségek tárháza, és amit nem találsz meg az egyik oldalon, könnyen lehet, hogy egy másikon igen. De nézzük csak bővebben:

Futball: Természetesen ezzel kezdek, hiszen a sportok királyáról beszélünk. Nem én hívom így, de egyetértek vele. A legtöbb iroda a top5 bajnokság összes mérkőzését közvetíti, néhol még a másod – és harmadosztályú meccseket is. Az még engem is meglepett egyszer, hogy egy U19-es cseh utánpótlás mérkőzést élőben tudtam nézni.

Kosárlabda: Az éjszakai baglyok követhetik az NBA küzdelmeit, számos európai bajnokság mellett.

Tenisz: Élő fogadás szempontjából az egyik legnépszerűbb sportág, hiszen elég egy hiba, egyetlen rossz ütés, hogy egy teljes mérkőzést megfordítson, ez pedig töméntelen mennyiségű fogadást jelent az élő fogadás szerelmeseinek. A legkisebb tornától a Grand Slam tornákig mindent megtalálhatunk az online fogadóirodák kínálatában.

Darts: Európa egyre több országa fedezi fel magának a dartsot, így a fogadóirodáknál is megnőtt a sportág népszerűsége, pláne, ha élőben is van lehetőség a mérkőzés követésére.

Lóverseny: Nincs jobb érzés annál, mikor a lóverseny pályán hides sört kortyolunk és hangosan üvöltve drukkolunk a kedvenc lovunkért. Ezt nem tudja átadni az online stream, de fogadási szempontból nagyot dob a verseny élvezhetőségén, szóval az egyik legjobb dolog az élő közvetítésekben nem más, mint a lóverseny.

Esport: Ebben az időszakban különösen fontos, hogy esport közvetítéseket is láthatunk, hiszen (kis túlzással) gyakorlatilag másra nagyon nem is tudunk fogadni.

Mint említettem, szinte végtelen, mit is nézhetünk egy-egy irodánál, a legnépszerűbbeket soroltam csak ki. Ha egyik sem hozott lázba, ne keseredj el, inkább nézz körül, hátha te is megtalálod a magad kedvencét.

Mondanom sem kell, az élő közvetítések életbe lépésével nem csak a sportszeretők és a sportfogadók nyertek, hanem az irodák is, hiszen így jelentősen megnőtt a fogadási kedv a felhasználók részéről, ami csak jó egy iroda számára, másrészt hatalmas elégedettséget harcoltak ki maguknak, döntésükkel végre nem voltunk a saját TV-szolgáltatónk rabjai és mégis, ki sem kell mozdulnunk az otthonunkból.

További információ a fogadásokról, a bukmékerekről és a stratégiákról

Egyetlen hátránya tán az lehet, hogy az adott mérkőzés megtekintéséhez sok iroda követelménye, hogy regisztrálj és egy minimum összeget fizess be. Azt gondolom, hogy ez egy egyszerű sportbarátnak valóban hátrány, de annak, aki fogadni is szeretne… Nos, neki nem, nem igaz?

És hogy melyek a legjobb oldalak?

Bet365

bet365

A világ egyik legnépszerűbb és legjobb fogadóirodája természetesen az élő közvetítésekben is élen jár. Rengeteg élő esemény szerepel a kínálatukban, élő fogadásuk, cash outjuk miatt pedig tényleg az egyik legjobb választás. A mérkőzéseket fogadás nélkül is megtekinthetjük.

William Hill

william hill

Az angol fogadóiroda közel 60.000 eseményt közvetít egy évben, melyet ingyen tekinthetünk meg egy sportágat leszámítva. A lóverseny közvetítésekhez bizony fizetni kell, de ez a befektetés (főleg a lóversenynél) igazán elhanyagolható tétel.

Unibet

unibet

Európa egyik legjobb fogadóirodája, és élő közvetítések sorában is top3-as véleményem szerint. Itt is ingyenesen nézhetőek az események, de a William Hillhez hasonlóan a lóverseny itt is fizetős. Örömteli, hogy mobil applikációjuk is van, így útközben is fogadhatunk és nézhetjük a meccseinket.

RaceBets

racebets

Kifejezetten lóversennyel foglalkozó oldal, ahol 250.000 eseményt követhetünk évente a világ minden tájáról, ráadásul HD minőségben.

Ezzel a kis összefoglalóval minden adott számotokra, hogy kihasználjátok a live streaming adta lehetőségeket, így már csak rajtatok múlik, melyik mellett teszitek le a voksotok.